Prodaja hiše - dvojček: 340.000,00 €
Prodaja hiše - dvojček: 340.000,00 €
Na Igu, na obrobju vasi, nastaja novo naselje 6-ih samostojnih hiš in hiše dvojčka. Ljubiteljem zelenja in bivanja v mirnem, urejenem naselju stanovanjskih hiš, le streljaj iz Ljubljane, je na voljo odlična možnost za nakup enodružinske hiše dvojčka z vrtom, na sončni ravni parceli, z odprtim razgledom.

IG, 205 m2, dvojček, zgrajen l. 2022, 400 m2 zemljišča, P+1+M, na obrobju vasi, v novo nastajajočem naselju se gradi hiša dvojček, III. podaljšana faza do konca leta 2022, prodamo. 

Cena: 340.000,00 EUR

Podrobnejši opis

V treh etažah bo na voljo 205m2 neto uporabne površine z možnostjo optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je prepuščena kupcu, priporočena zasnova pa je sledeča:

  • V pritličju se nahaja enovit, odprt dnevno bivalni prostor ( kuhinja s shrambo, jedilnica, dnevni prostor ) z izhodom na vrt, delovna soba, dnevni WC , hodnik in vetrolov.
  • Iz dnevnega prostora je izhod na vrt, ki z veliko steklenimi površinami odlično povezuje bivalni del z zunanjim delom, ki je namenjen bivanju ali druženju in aktivnostim na prostem.
  • Nadstropja povezuje stopnišče.
  • V 1. nadstropju je predvidena spalnica s kopalnico, 2  otroški sobi, dodatna kopalnica in utility.
  • V mansardi se nahaja odprt prostor za dodatne prostore/ fitnes, savno, utility, dodatna soba, etc.

Okolica hiše in parkiranje

Na ograjeni parceli, ki meri  cca 400m2 je nadstrešek za 2 avtomobila s prostorom za shrambo.

Faza izvedbe

Objekt se prodaja v III. podaljšani fazi, dela je možno zaključiti do konca leta 2022.

Do izvedbe na ključ je predviden strošek cca 500 EUR/m2. Za vas to lahko izvede naše podjetje ob sodelovanju z obstoječim projektantom.

Ogrevanje in hlajenje

Predvideno je ogrevanje na toplotno črpalko. Hlajenje je predvideno s klimatskimi napravami, prezračevanje pa z Lunos sistemom. Po želji se lahko  izvede tudi predpriprava vgraditve električne polnilnice za avto, sončnih panelov na strehi in pametne instalacije.

Lokacija in infrastruktura

V okolici hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura ( šola, pošta, trgovina, LPP)  Lokacija z okolico nudi obilo možnosti za sprehode v naravi, kolesarjenje in rekreacijo.

Za boljšo predstavo mikrolokacije prilagamo slike iz  google map. Izdelani so tudi renderji za vizualno predstavo izgleda hiše in prostorov. 

Hiša je izjemno primerna za družino, ki si želi mirnega bivanja, brez mestnega vrveža, hkrati pa je od prvega nakupovalnega središča na Rudniku oddaljena le slabih 10 km oz. 12 minut vožnje.


Za več informacij smo vam na voljo med 9 in 18 uro od ponedeljka do petka na tel. 041 723 142.

Oglas si lahko podrobneje ogledate tudi prek naslednje povezave: nepremicnine.net

Nazaj na seznam
Nazaj na vrh